fbpx

Fraud Summit

Termene și condiții de utilizare a website-ului

Bine ați venit pe www.fraudsummit.ro . Website-ul este proprietatea SC  S.P.I.A. Secret Private Investigations Agency SRL, companie înregistrată in România. Vă rugăm să citiți cu mare atenție și să înțelegeți termenele și condițiile de mai jos, înainte de a utiliza website-ul nostru.

Informare
Folosirea informațiilor de pe site-ul www.fraudsummit.ro  implică acceptarea termenelor și condițiilor exprimate mai jos. Prezenta informare reprezintă îndeplinirea obligațiilor de transparență impuse de legislația română în vigoare.

Utilizarea website-ului

Sunteți bineveniți să utilizați acest website în conformitate cu prezentele termene și condiții și puteți accesa informații de pe acest website pentru utilizare personală, dar nu în scopuri comerciale.

Nu aveți permisiunea:

  • de a stabili un link între acest website și orice alt website, sau de a încadra orice parte a acestui website fără acordul nostru prealabil
  • de a realiza acțiuni de hacking
  • de a utiliza acest website pentru a transmite viruși informatici
  • de a utiliza acest website în scopuri ilegale
  • de a utiliza în scopuri necinstite sau modifica conținutul pe care îl copiați de pe acest website
  • de a utiliza acest conținut fără publicarea avertismentelor de copyright și alte drepturi de proprietate intelectuală pe care le utilizăm în legătură cu acest conținut, în același mod și în aceeași formă prezentate pe website.

SC S.P.I.A. SECRET PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY SRL nu este responsabilă pentru aptitudinile utilizatorului de a accesa ori utiliza site-ul și nici pentru eșecurile generate de carența acestor aptitudini.

Legături cu alte site-uri

Acest site poate conține legături către alte pagini web externe și operate de alte părți implicate. Link-urile la alte website-uri sunt furnizate pentru ușurința folosirii site-ului. Dumneavoastră veți accesa, descărca, naviga și utiliza astfel de website-uri pe riscul dumneavoastră, fără a antrena nicio răspundere din partea noastră.

SC S.P.I.A. SECRET PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY SRL nu are niciun control sau asociere cu aceste pagini web și nu își asumă nicio responsabilitate în legatură ca acuratețea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale părților implicate.

Conținutul acestor pagini web externe nu reflecta produsele, serviciile sau informațiile furnizate de noi. Orice opinii referitoare la conținutul acestor pagini web externe vor trebui redirecționate către administratorii paginilor în cauză.

Proprietate intelectuală
Conținutul site-ului, textele, imaginile, clipurile video, fișierele media si informațiile furnizate sunt proprietatea SC S.P.I.A. SECRET PRIVATE INVESTIGATIONS SRL și sunt protejate prin legislația română în vigoare cu privire la drepturile de autor, drepturile de proprietate intelectuală și drepturile conexe.

Nu dobândiți niciun drept asupra conținutului acestui website, cu excepția dreptului limitat de a utiliza website-ul în conformitate cu prezentele termene și condiții.

Aveți obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, înregistra, distribui, vinde, afișa, licenția sau reproduce conținutul site-ului, cu excepția utilizării în scop personal și necomercial a informației conținută în site.

Interzicerea accesului

În condițiile în care încălcați aceste termene sau politica noastră privind protecția datelor personaleSC S.P.I.A. SECRET PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY SRL își rezervă dreptul de a vă interzice oricând accesul pe site, fără o notificare prealabilă.

Modificări asupra site-ului

SC S.P.I.A. SECRET PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY SRL își rezervă dreptul de a modifica design-ul sau conținutul site-ului, fără un avertisment prealabil.

Limitarea răspunderii

Nu răspundem de atacurile având ca scop furtul sau vandalismul și care ar putea conduce la dezvăluirea sau compromiterea datelor. Nu ne asumăm niciun fel de responsabilitate pentru situațiile în care utilizatorul își publică adresa sau orice alte date personale, din proprie inițiativă, într-un mesaj public, pe oricare dintre paginile website-ului.

Nu declarăm și nu garantăm:

  • acuratețea sau caracterul complet al materialelor publicate pe acest website,
  • disponibilitatea acestui website sau operarea acestuia fără erori sau întreruperi,
  • compatibilitatea acestui website cu sistemul de operare si software-ul de pe computerul dumneavoastră,
  • că acest website nu poate ca la un moment dat să conțină infecții de tip virus.

Confidențialitate

Prin prezenta sunteți de acord cu utilizarea informațiilor dvs. personale de către SC S.P.I.A. SECRET PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY SRL și a altor părți implicate, în concordanță cu termenenele și în scopul declarat stipulat în Politica de confidențialitate și protecția datelor personale a SC S.P.I.A. SECRET PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY SRL, care se regăsește pe website.

Dacă aveti întrebări în legătură cu termenele și condițiile sau politica de confidențialitate, vă rugăm să ni le adresați prin email contact@spiaromania.com .