fbpx

Fraud Summit

FRAUD SUMMIT 2021, EP.5: Măsuri și soluții ANTIFRAUDĂ

Panelul cu numărul 5 i-a adus pe scena FRAUD SUMMIT, cel mai mare eveniment din țara noastră dedicat fenomenului fraudulos şi investigaţiilor antifraudă, pe doi dintre specialiștii a căror expertiză ajută constant la identificarea și combaterea faptelor ilicite: Dan Rusu și Nicolae Bîrlă.

DAN RUSU este Președintele Asociației Mondiale a Detectivilor  (World Association of Detectives), o alianță globală a investigatorilor și a profesioniștilor în securitate și cea mai veche asociație de acest gen din lume, ale cărei origini pornesc chiar din 1921. 

NICOLAE BÎRLĂ este colonel în rezervă, fost ofițer de poliție judiciara în cadrul unor structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, licențiat în Științe Juridice și deține specializări în științe penale, reintegrare socială și supraveghere. Cu o experiență de peste 27 de ani, Nicolae este expert în prevenirea și combaterea corupției, protecția avertizorilor de integritate – whistleblowing, managementul relațiilor dintre structurile anticorupție și mass-media și politici anticorupție.

Cei doi specialiști discută cu Marian Hurducaș, gazda evenimentului, în panelul intitulat Măsuri și soluții ANTIFRAUDĂ, despre:

  • modul în care România este percepută la nivel mondial, în domeniul investigații private;
  • Asociația Mondială a Detectivilor, WAD, și rolul acesteia;
  • ce este frauda și care sunt particularitățile sale;
  • rolul integrității în combaterea fraudei;
  • tipologii de fraudă;
  • măsuri de prevenție antifraudă;
  • cum se face creșterea nivelului de conștientizare în interiorul organizației.

Avansul tehnologic este un subiect de interes atât pentru fraudatori, cât și pentru investigatorii privați, care sunt într-o continuă updatare a skill-urilor personale și profesionale și a tehnologiei pe care o folosesc.

Prima ediție a FRAUD SUMMIT a fost organizată cu susținerea act Botezatu Estrade Partners, în calitate de Main Partner, alături de wall-street.ro și Kiss FM, Media Partners. Dacă îți dorești un business imun la fraudă, scrie-ne pe contact@spiaromania.com.

Urmărește mai jos întregul episod în format audio și video sau pe oricare dintre platformele:

» Anchor FM: https://anchor.fm/businessimunlafrauda/episodes/5–Msuri-i-soluii-ANTIFRAUD-FRAUD-SUMMIT-2021-EP–5-e1e47up

» Spotify: https://open.spotify.com/episode/2iU27q87cCGm5LlMcSZvEC?si=ce8hzjL6TvOE410dWfUINg

» YouTube: https://youtu.be/9YHAz00z248

Ascultă episodul 5 AICI:

Urmărește episodul 5 AICI: